A A A K K K
для людей із порушенням зору
Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

ВРУЧЕННЯ ПОЧЕСНИХ НАГОРОД МАТЕРЯМ-ГЕРОЇНЯМ!

Дата: 03.09.2020 10:23
Кількість переглядів: 922

Фото без опису

 

31 серпня 2020 року відбулася гарна і приємна подія. Трьом матерям, мешканкам Головинської ОТГ, вручено нагрудні знаки "Мати - героїня".  Кеівництво сільської ради виконало приємну місію, вручивши цим матерям медалі та посвідчення.

Відповідно до Указу Президента України від 07 грудня 2019 року № 893/2019 "Про присвоєння почесного знання "Мати-героїня" за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку почесне звання "Мати-героїня" присвоєно: Стецюк Лілії Володимирівні, матері 9 дітей (с. Старий Берестовець); Літвінко Ірині Василівні, матері 6 дітей (с. Садки); Глущик Людмилі Олександрівні, матері 5 дітей (с. Вигін).

Багатодітні матері заслуговують на найбільшу подяку та вдячність і від держави, і від своїх дітей, і від кожного з нас. Адже ростити таку кількість дітей, встигати працювати, поратись по господарству та турбуватися про сім`ю – вчинок воістину героїчний.

Хочеться побажати міцного здоров’я, довголіття, благополуччя, побільше хороших світлих днів у житті, мирного неба над головою, поваги від ріднихі близьких та Божого благословіння їх багатодітним родинам.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь