A A A K K K
для людей із порушенням зору
Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ - ВЕЛИКІ СПРАВИ!

Дата: 18.09.2020 18:00
Кількість переглядів: 1087

Всього лише за 2 дні спільними зусиллями жителів громади та депутатів сільської ради було відремонтовано аварійний міст через річку Горинь. Цей міст є єдиною переправою, яка з’єднує між собою село Корчин та село Звіздівка Головинської ОТГ.

Міст перебував в аварійному стані, а через нього кожного дня проїжджали десятки автомобілів та проходили люди. Востаннє ремонті роботи на даній ділянці проводилися 8 років тому у 2012 році. За цей час дерев’яне покриття повністю зруйнувалося і пересуватися по мосту стало небезпечно.

Фото без опису

Завдяки небайдужим громадянам та жителям навколишніх сіл за такий короткий термін вдалося виконати чималий об’єм робіт та повністю відремонтувати аварійний міст. В ремонтних роботах взяли участь понад 30 жителів.

Фото без опису

Від імені керівництва Головинської сільської ради висловлюємо слова вдячності всім причетним до проведення ремонту моста. В тому числі щиро дякуємо Марачу Сергію Григоровичу, Крищуку Анатолію Адамовичу, Ткачуку Анатолію Степановичу, Ляшко Миколі Йосиповичу та Кузьміч Івану Антоновичу, а також жителям сіл Корчин, Звіздівка, Ставок та Чудви, які прийняли участь в ремонті моста, за їх активну громадську позицію в розбудові Головинської ОТГ.

 

Окрема подяка, від імені жителів Головинської територіальної громади директору ДП «Костопільське лісове господарство» Мелещуку Олександру Олександровичу, директору ДП «Рівненський держлісгосп» Білому Володимиру Васильовичу та директору СВСК «Селянський ліс» Москвичу Віктору Васильовичу, а також депутатам Головинської сільської ради: Каплюку Олегу Віталійовичу, Мирончуку Петру Степановичу, Довжаниці Галині Василівні та Савчуку Сергію Федоровичу, які надали посильну допомогу та посприяли проведенню ремонтних робіт.

Фото без описуФото без опису

Ремонт моста свідчить, що спільна плідна праця керівництва сільської ради з депутатським корпусом, підприємцями та жителями громади дає позитивні результати з поставлених цілей.                 

Впевнені, що тільки разом ми зможемо зробити багато добрих справ на покращення життя в нашій територіальній громаді.

РАЗОМ – МИ СИЛА!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь