A A A K K K
для людей із порушенням зору
Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

Увага! На території громади запроваджено карантинні обмеження!

Дата: 01.04.2021 11:29
Кількість переглядів: 3328

Фото без опису

     

     Епідемічна ситуація із захворюваності на коронавірусну хворобу (COVID-19) на території області та Головинської сільської ради за останні дні значно ускладнилась, зберігається тенденція до її щоденного зростання.

       Станом на 28 березня 2021 року на території Головинської сільської ради виявлено 36 активних хворих. Найбільше:

с.Головин -9 хворих;

с.Звіздівка – 5 хворих;

с.Злазне – 6 хвотих;

с.Ставок – 7 хворих. 

 

  Основними причинами зростання захворюваності є недостатнє дотримання карантинних та обмежувальних протиепідемічних заходів керівниками закладів, підприємств, установ, організацій, а також населенням у місцях загального користування та масового перебування, умов самоізоляції хворими на COVID-19 та контактними з ними особами.

         З метою запобігання подальшого ускладнення епідемічної ситуації та поширення на території Головинської сільської ради гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на виконання протоколу позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 27.03.2021 №15 та протоколу з засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Рівненської області від 27 березня 2021 року №12 Комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Головинської сільської ради було прийнято рішення продовжити на території громади "помаранчевий" рівень епідемічної небезпеки.

У зв’язку з карантинними обмеженнями прийнято рішення перевести заклади освіти на дистанційну форму навчання та призупинити освітній процес з 01 квітня по 14 квітня 2021 року. 

Також заборонено проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів, крім офіційних спортивних заходів, заходів з оцінювання якості освіти.

Детальніше із Протоколом засідання Комісії ТЕБ та НС Головинської сільської ради можна ознайомитися за посиланням.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь