A A A K K K
для людей із порушенням зору
Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

З ВОЗНЕСІННЯМ ГОСПОДНІМ!

Дата: 10.06.2021 08:40
Кількість переглядів: 2670

Фото без опису

Сьогодні православні християни відзначають одне із найважливіших свят -  Вознесіння Господнє. Цього дня відбулося вознесіння Ісуса Христа на Небо, яке завершило земне служіння Сина Божого людям. За євангельськими переказами, Христос востаннє явився апостолам на сороковий день після Воскресіння і пообіцяв їм швидке послання на землю Святого Духа. Після цього, Спаситель благословив своїх учнів, піднявся в небо і зник за хмарами.

В цей день кожна людина повинна подумати про своє життя, зрозуміти те, що поки ми живі, ми беремо участь у боротьбі за своє спасіння.  І ми маємо пам’ятати, що Господь знову прийде в світ, у такий саме спосіб, як і вознісся – у славі.

Сьогодні хочеться побажати всім зміцнення віри, любові до ближніх, світлих та щасливих днів. Нехай кожен Ваш крок буде спрямований лише на добро, а від невірних рішень оберігає Бог.


Нехай Господь охороняє сім’ю від негоди і зла, нехай дарує Вам благополуччя, благодать і любов.

У цей святковий день бажаємо усім щастя, міцного здоров’я, родинного затишку та Божого благословення. Хай це величне свято наповнить Ваші серця світлими почуттями надії, віри і любові.

Нехай душевна чистота, мир та спокій, добро і достаток будуть у ваших оселях, а слово Боже надасть усім Вам наснаги на добрі і благі діла в ім’я Господа і на благо України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь