Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

З ВОЗНЕСІННЯМ ГОСПОДНІМ!

Дата: 10.06.2021 08:40
Кількість переглядів: 2735

Фото без опису

Сьогодні православні християни відзначають одне із найважливіших свят -  Вознесіння Господнє. Цього дня відбулося вознесіння Ісуса Христа на Небо, яке завершило земне служіння Сина Божого людям. За євангельськими переказами, Христос востаннє явився апостолам на сороковий день після Воскресіння і пообіцяв їм швидке послання на землю Святого Духа. Після цього, Спаситель благословив своїх учнів, піднявся в небо і зник за хмарами.

В цей день кожна людина повинна подумати про своє життя, зрозуміти те, що поки ми живі, ми беремо участь у боротьбі за своє спасіння.  І ми маємо пам’ятати, що Господь знову прийде в світ, у такий саме спосіб, як і вознісся – у славі.

Сьогодні хочеться побажати всім зміцнення віри, любові до ближніх, світлих та щасливих днів. Нехай кожен Ваш крок буде спрямований лише на добро, а від невірних рішень оберігає Бог.


Нехай Господь охороняє сім’ю від негоди і зла, нехай дарує Вам благополуччя, благодать і любов.

У цей святковий день бажаємо усім щастя, міцного здоров’я, родинного затишку та Божого благословення. Хай це величне свято наповнить Ваші серця світлими почуттями надії, віри і любові.

Нехай душевна чистота, мир та спокій, добро і достаток будуть у ваших оселях, а слово Боже надасть усім Вам наснаги на добрі і благі діла в ім’я Господа і на благо України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь