A A A K K K
для людей із порушенням зору
Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

Урочисті заходи з нагоди 30-ї річниці Незалежності України

Дата: 23.08.2021 15:40
Кількість переглядів: 3711

Фото без опису

У неділю, 22 серпня, відбулося святкування 30-ї річниці Незалежності нашої держави.

Відзначення цієї знаменної дати розпочалося святковими літургіями у всіх храмах нашої громади.

Основне ж дійство відбулося на місцевому стадіоні в селі Базальтове.

Для жителів громади проводилися майстер-класи з виготовлення кошиків з пластикової стрічки, з виготовлення виробів з паперової лози, з плеттіння волосся, хустинковий майстер-клас. Також можна було побачити вироби народних умільців, які були представленні на виставці мистецьких робіт "Розмаїття талантів громади".

Для юних жителів громади були організовані спортивні змагання в рамках Всеукраїнського спортивно-оздоровчого заходу для дітей "Олімпійське літо". Всі призери та переможці змагань отримали медалі та цінні подарунки.

Гарним музичним подарунком для жителів громади стали виступи народних колективів сіл Берестовець, Головин, Здазне, Ставок та Звіздівка.

Під час святкового концерту сільський голова Олександр Бачук нагородив почесними відзнаками людей, які зробили значний внесок у становлення та розвиток нашої громади. Серед них Шершун Микола Харитонович, Коваль Віталій Станіславович та Потапчук Руслан Васильович. Аналогічні відзнаки "За заслуги перед громадою" отримали і жителі нашої громади за свою активну життєву позицію та вагомий внесок в добробут та процвітання громади. Це учасники АТО/ООС -  Літвін Олександр Михайлович та Літвін Петро Михайлович, Гаврилюк Ігор Васильович; підприємці та меценати - Довжаниця Галина Василівна, Бачук Володимир Олександрович, Крищк Михайло Васильович, Мирончук Петро Степанови, Савчук Сергій Федорович, Глущик Валерій Семенович, Малишевський Адам Леонідович; Малиш Михайло Михайлович та Самонюк Микола Якович - борці за незалежність України у ХХ столітті, члени Народного Руху України; Марач Сергій Григорович - пастор церкви села Корчин.

Всі бажаючі могли спробувати куліш та зробити фото на згадку біля святкової фотозони.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь