A A A K K K
для людей із порушенням зору
Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

До відома жителів громади!

Дата: 05.11.2021 12:45
Кількість переглядів: 2491

Фото без опису

 

 

 

У зв’язку з підготовкою до Всеукраїнського перепису населення, звертаємось до всіх власників та балансоутримувачів житлових та нежитлових будівель, розташованих на території Головинської територіальної громади, з проханням взяти участь у впорядкуванні адресного господарства.

 

Відповідно до методичних вимог, адресні таблички повинні мати всі домогосподарства та адміністративні будівлі. Просимо обстежити об’єкти нерухомого майна, які Вам належать або знаходяться в управлінні, на предмет наявності табличок з номерним знаком. У разі їх відсутності, необхідно провести відновлення вищевказаного знаку шляхом придбання готових номерних табличок або нанесення інформації самостійно.

 

Обов’язок забезпечення наявності адресних табличок на будівлях зазначається у наказі Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 17.05.2005р. №76 «Про затвердження «Правил утримання жилих будинків та прибудинкових територій»

3.4.1. На фасадах жилих будинків поміщаються покажчики назви вулиці, провулка, площі, номер будинку та ін.

 

Ініціатори таких нововведень вважають, що таблички на будинках допоможуть в роботі і екстрених служб, зокрема пожежників, швидкої допомоги, поліцейських тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь