Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

Взаємодія – запорука успіху

Дата: 19.11.2021 12:40
Кількість переглядів: 404

Фото без опису

17 листопада 2021 року провідним інспектором Рівненського районного відділу № 3 філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області та начальником відділу «Костопільське бюро правової допомоги» Рівненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги здійснено виїзд до жителів Малостидинського та Яполотського старостинських округів Костопільської міської територіальної громади. Під час виїзду 5 громадянам надано юридичні консультації, проведена робота із 2 громадянами, які постановами Костопільського районного суду Рівненської області визнані винними у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 183-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення та до яких застосовано адміністративне стягнення у вигляді виконання суспільно корисних робіт. Правопорушникам наголошено на відповідальності за невиконання постанов суду та батьківських обов’язків.

Цього ж дня проведена також зустріч із учнями 5-го і 8-го класів комунального закладу «Костопільська спеціальна школа І-ІІІ ступенів» Рівненської обласної ради, що знаходиться по вулиці Пушкіна, 3 у місті Костопіль. Під час зустрічі учні школи отримали інформацію від представників сектору ювенальної превенції відділу превенції Рівненського районного управління поліції ГУНП в Рівненській області, Костопільського бюро правової допомоги та уповноваженого органу з питань пробації стосовно захисту своїх прав і виконання обов’язків, про відповідальність за вчинення злочинів, проступків і правопорушень.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь