Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

Чергове засідання комісії з питань захисту дітей

Дата: 24.01.2022 16:45
Кількість переглядів: 438

Фото без опису

18 січня  2022 року та 24 січня 2022 року відбулися засідання комісії з питань захисту прав дитини Головинської сільської ради Рівненського району Рівненської області. На засіданні розглядалися питання щодо захисту прав та законних інтересів 8 дітей: про вирішення спору щодо участі громадянина у виховані малолітньої дитини; про перегляд індивідуальних планів соціального захисту дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах; про стан виконання батьківських обов’язків громадянкою стосовно 2 неповнолітніх дітей; щодо доцільності/недоцільності продовження функціонування прийомної сім’ї.

Питання порядку денного були детально вивчені працівниками служби у справах дітей Головинської сільської ради Рівненського району Рівненської області та обговорені членами комісії. У ході обговорення були прийняті відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь