A A A K K K
для людей із порушенням зору
Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

Звернення депутатів Головинської сільської ради до Верховної Ради України щодо законодавчої заборони діяльності будь яких організацій, що мають відношення (організаційне, фінансове і т.п.) до Російської Федерації

Дата: 27.05.2022 13:35
Кількість переглядів: 2349

 

В Україні не повинно бути жодної партії, організації, церкви і будь якої структури, що буде підтримувати зв’язки з Російською Федерацією, ратувати дружбу з нею, чи тим більше фінансуватися нею.

24 лютого 2022 року Росія вторглася в Україну під абсурдним приводом тотальної «денацифікації» та «демілітаризації» суверенної, незалежної та демократичної держави. Відтоді російські сили нищать нашу державу, руйнують міста і села, вбивають і катують наших громадян.

Будь-які дії Російської Федерації, спрямовані на порушення суверенітету та територіальної цілісності України, вчинені у будь-якій формі та з будь-якою ціллю («захист російськомовного населення на сході України», «захист громадян РФ», тобто осіб, які отримали паспорти РФ як результат примусової паспортизації, «визнання та підтримка» так званих Донецької та Луганської народних республік тощо), є міжнародно-протиправними та засуджуються правовою спільнотою України.

Будь-яке втручання РФ у питання внутрішньої та зовнішньої політики України, зокрема щодо членства України в ЄС і НАТО, є недопустимим. Кримський півострів, Донецька і Луганська області є невід’ємними частинами України і їх «визнання» РФ розглядається правничою спільнотою як чергове порушення норм міжнародного права.

Таким чином, широкомасштабний агресивний напад Російської Федерації на Україну, масові вбивства російськими військовими з особливою жорстокістю мирних людей та знищення інфраструктури на території нашої держави мають ознаки геноциду українського народу, а також є посяганням на територіальну цілісність і незалежність України.

Головинська сільська рада категорично засуджує агресію російської федерації  проти України і закликає до негайного її припинення та виведення усіх військ з території України!

У ці важкі часи депутати Головинської сільської ради звертаються (зокрема й від імені захисників, хто вже боронить нашу землю в рядах Збройних сил України)  до Верховної Ради України, із закликом твердо діяти проти російської агресії, приймати мудрі, виважені рішення задля територіальної цілісності та незалежності України, заборонити на законодавчому рівні діяльність будь-яких організацій, що мають відношення (організаційне, фінансове і т.п.) до Російської Федерації, прибрати все російське з нашого життя.

Це слід зробити допоки війна не закінчилась!


З повним текстом звернення можна ознайомитись за посиланням


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь