A A A K K K
для людей із порушенням зору
Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

Засідання виконавчого комітету 28 червня 2022 року

Дата: 29.06.2022 08:45
Кількість переглядів: 350

Фото без опису    

       28 червня відбулося чергове засідання виконавчого комітету, в роботі якого взяли участь 9 членів виконавчого комітету.

        Члени виконавчого комітету заслухали інспектора з військового обліку Валентину ДЕЙНЕР про стан виконання делегованих повноважень виконавчих органів сільської ради в галузі оборонної роботи.

        З метою сприяння проведенню ефективної державної політики з питань гендерної рівності, запобігання домашньому насильству, насильству за ознакою статті та протидії торгівлі людьми на території Головинської ТГ створено Координаційну раду з питань гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми, затверджено Положення та склад Координаційної ради.

        З метою упорядкування та регламентації процедури встановлення та демонтажу пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дощок на території Головинської ТГ членами виконавчого комітету прийнято рішення   про затвердження відповідного Положення.

       Заслухавши інформацію члена виконавчого комітету, начальника 7 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Рівненській області Петра ОЗАРЧУКА затверджено Заходи про забезпечення протипожежним водопостачанням на території населених пунктів Головинської сільської ТГ в 2022 році.

       Прийнято рішення про взяття на квартирний облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов, включити у списки громадян, які користуються правом позачергового одержання жилих приміщень дитину, позбавлену батьківського піклування.

 

       Розглянувши заяви громадян, надані ними відповідні документи, відповідно до Програми соціального захисту населення та підтримки населення Головинської сільської ради на 2022 рік, прийнято рішення про наданння матеріальної допомоги громадянам на лікування.

 

        Всі питання порядку денного розглянуто на засідання виконавчого комітету та прийнято відповідні рішення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь