A A A K K K
для людей із порушенням зору
Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

Засідання виконавчого комітету 25 серпня 2022 року

Дата: 25.08.2022 16:56
Кількість переглядів: 249

Фото без опису

25 серпня відбулося чергове засідання виконавчого комітету.

Члени виконавчого комітету заслухали в.о. начальника відділу соціального захисту населення Наталію МАЗУР про стан виконання делегованих повноважень у сфері соціального захисту населення.

З метою гідного вшанування пам’яті військовослужбовців і добровольчих формувань, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу у суспільсьтві, члени виконавчого комітету затвердили план заходів з відзначення у 2022 році Дня пам’яті захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Заслухали заступника сільського голови Сергія КОВАЛЯ про підготовку бюджетних установ Головинської сільської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 року, надали рекомендації керівникам бюджетних установ та прийняли відповідне рішення.

З метою створення та координації функціонування системи енергетичного менеджменту в Головинській сільській раді, членами виконавчого комітету прийнято рішення про затвердження Положення про систему енергетичного менеджменту в бюджетній сфері Головинської сільської ради. 

Відповідно до Програми по матеріальній підтримці учасників бойових дій по Головинській сільській раді 2022-2024 роки та з метою забезпечення надання матеріальної допомоги сім’ї загиблого учасника бойових дій на території України, прийнято рішення про надання матеріальної допомоги матері загиблого військовослужбовця. 

Розглянувши заяви громадян, надані ними відповідні документи, відповідно до Програми соціального захисту населення та підтримки населення Головинської сільської ради на 2022 рік, прийнято рішення про наданння матеріальної допомоги громадянам.

 

Всі питання порядку денного розглянуто на засіданні виконавчого комітету та прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь