A A A K K K
для людей із порушенням зору
Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

Всесвітній день прибирання 2022!

Дата: 06.09.2022 12:56
Кількість переглядів: 1190

Фото без опису

Поки російські окупанти намагаються забрати у нас незалежність, суверенність, нищать нашу спадщину та природу, ми, українці - незламні і продовжуємо боронити свою державу, кожен на своєму фронті. Військові захищають Україну на передовій, медики рятують життя, правоохоронці підтримують порядок, волонтери забезпечують гуманітарні місії, громадяни об'єднують зусилля і разом тримають екологічну оборону.

Під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!»  24 регіони нашої держави з дотриманням карантинних вимог та обмежень воєнного часу, враховуючи норми безпеки та географічні особливості  приєднаються до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» разом з мільйонами учасників у 191 країні Світу.

Основна мета - формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання серед громадян, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього. Організатори закликають брати участь лише у прибираннях на рекомендованих та дозволених локаціях, з дотриманням правил техніки безпеки та під час сигналу тривоги спускатись в укриття.

«Це додаткова можливість привернути увагу до питань, пов'язаних із відходами та екологічними проблемами сьогодення в нашій країні. Цього року, враховуючи війну та карантинні обмеження, плануються нові формати на вибір:

  • цифрове прибирання letsdoitukraine.org/digitalcleanup;
  • формування Національної мапи пунктів прийому вторинної сировини recyclingpoints.org «Знайди, сортуй, здавай»;
  • сімейні та індивідуальні прибирання на прибудинкових або рекомендованих локаціях, на територіях навчальних закладів та установ.

 

Зробимо Україну чистою разом!» – зазначила лідерка «Let's do it Ukraine» Юлія Мархель. Також організатори запрошують  українців закордоном, які зможуть організувати прибирання, долучитись до міжнародної події, подякувати приймаючим містам та підтримати своє рідне місто чи село навіть на відстані. Результати участі кожного у Всесвітньому дні прибирання можна зареєструвати за посиланням до 25 вересня 2022 року включно https://forms.gle/zjQtrZoL3KXZ5hP18.

Настав час активних змін, час показати, що люди можуть ставати колосальною силою для руху до кращого життя! Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» – учасник загальносвітового руху «Let’s Do It World», що об’єднує понад 60 мільйонів активістів у 191 країні, які щорічно в третю суботу вересня виходять на прибирання у своїй країні. Міжнародна громадська організація «Let’s Do It World» є акредитованим партнером Програми ООН з навколишнього природного середовища.

Просимо усіх бажаючих 17 вересня 2022 року долучитись до згаданої акції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь