Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

Засідання виконавчого комітету 04 листопада 2022 року

Дата: 04.11.2022 13:04
Кількість переглядів: 315

Фото без опису

 

04 листопада під головуванням сільського голови Олександра БАЧУКА відбулося чергове засідання виконавчого комітету Головинської сільської ради.

Начальник фінансового відділу Валентина МАЙДАНЕЦЬ доповіла про стан виконання сільського бюджету за 9 місяців 2022 року, члени виконкому своїм рішенням затвердили звіт.

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Бюджетного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2022 №252 «Деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану» прийнято рішення Про внесення змін до бюджету Головинської сільської територіальної громади.       

Заслухали директора КНП «Головинський центр первинної медичної допомоги» Головинської сільської ради Антона ПАВЛИКА про роботу закладів охорони здоров’я щодо стану медичного обслуговування населення Головинської сільської територіальної громади. Інформацію з даного питання прийнято до відома та надано рекомендації з поліпшення надання медичних послуг.

З метою розвитку первинної медико-санітарної допомоги на території Головинської сільської ТГ, впровадженні системи оплати за надані медичні послуги заснованої на результаті прийнято рішення про затвердження фінансового плану КНП «Головинський центр первинної медичної допомоги» Головинської сільської ради на 2023 рік.

Члени виконавчого комітету сільської ради розглянувши заяви громадян, надані ними відповідні документи, відповідно до Програми соціального захисту населення та підтримки населення Головинської сільської ради на 2022 рік, прийнято рішення про наданння матеріальної допомоги громадянам. 

Всі питання порядку денного розглянуто на засіданні виконавчого комітету та прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь