Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 01.03.2023 10:18
Кількість переглядів: 227

Фото без опису

 28 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету, в роботі якого взяли 10 членів виконавчого комітету.

        Члени виконавчого комітету заслухали інформацію начальника служби у справах про роботу відділу за 2022 рік. Дану інформацію взято до відома та надано відповідні рекомендації для подальшої роботи.

        З метою залучення працездатних осіб до виконання суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану, що виконуються під час запровадження трудової повинності, задоволення потреб Збройних Сил України, інших військових формувань та сил цивільного захисту населення, забезпечення функціонування економіки та системи забезпечення життєдіяльності населення, в тому числі суспільно незахищених верств населення на території Головинської сільської ради виконавчий комітет сільської ради прийняв рішення Про запровадження трудової повинності та організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стіну .

        З метою встановлення факту отруєння бджіл засобами захисту рослин під час обробітку аграріями сільськогосподарських угідь, відповідно до Інструкції з профілактики та встановлення факту отруєння бджіл засобами захисту рослин створено та затверджено постійну комісію із встановлення факту отруєння бджіл на території Головинської сільської територіальної громади та затверджено Положення.

       Члени виконавчого комітету своїм рішенням затвердили Заходи щодо забезпечення пожежної безпеки, техногенної безпеки та цивільного захисту у 2023 році на території Головинської сільської ради.

       Відповідно до Програми по матеріальній підтримці учасників бойових дій по Головинській сільській раді 2022-2024 роки та з метою забезпечення надання матеріальної допомоги сім’ї загиблого військовослужбовця, прийнято рішення про надання матеріальної допомоги дружині загиблого військовослужбовця.

       Розглянувши заяви громадян, надані ними відповідні документи, відповідно до Програми соціального захисту населення та підтримки населення Головинської сільської ради на 2022-2024 роки, прийнято рішення про наданння матеріальної допомоги громадянам.

        Всі питання порядку денного розглянуто на засідання виконавчого комітету та прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь