A A A K K K
для людей із порушенням зору
Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

СПЛАТА ЗА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ - ОБОВ’ЯЗОК КОЖНОГО СПОЖИВАЧА ТА ВНЕСОК В МАЙБУТНЮ ПЕРЕМОГУ

Дата: 10.03.2023 11:49
Кількість переглядів: 171

Фото без опису

 

В умовах воєнного стану стабільне постачання електричної енергії є пріоритетною та стратегічно важливою складовою функціонування державних установ, підприємств критичної інфраструктури, об’єктів оборони та населення.

Наразі рівень оплати за спожиту електричну енергію населенням та малими непобутовими споживачами критично погіршився, заборгованість все більше поглиблюється, що спричиняє негативний вплив на господарську діяльність усіх учасників ринку електричної енергії.

Через кризу неплатежів, зумовлену заборгованістю споживачів, порушується стабільність роботи виробників електричної енергії.

Відтак, своєчасна та повна оплата за спожиту електричну енергію напряму впливає на діяльність усієї енергетичної галузі загалом, забезпечуючи стабільність електропостачання, що в свою чергу є передумовою створення надійного тилу в умовах воєнного часу.

Сьогодні сплата за електроенергію та комунальні послуги - це обов’язок кожного споживача та внесок в збереження та функціонування енергетичної галузі і економіки країни в цілому, що надзвичайно важливо в період воєнного стану.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь