A A A K K K
для людей із порушенням зору
Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 31.03.2023 15:14
Кількість переглядів: 176

31 березня, під головуванням сільського голови Олександра БАЧУКА, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Головинської сільської ради. У засіданні взяли участь 14 членів виконавчого комітету.

Члени виконавчого комітету заслухали звіт начальника відділу освіти, культури, молоді і спорту Тетяни МОСІЙЧУК про роботу закладів культури на території Головинської сільської територіальної громади за 2022 рік. Даний звіт взято до відома та надано відповідні рекомендації для подальшої роботи.

На засіданні заслухано звіт сільського голови про роботу Головинської сільської ради та її виконавчих органів за 2022 рік.

Розглянуто та схвалено Програму економічного та соціального розвитку Головинської сільської ради на 2023-2025 роки. Програму винесено на затвердження сесії Головинської сільської ради.

З метою покращення санітарно-екологічного стану населених пунктів громади, належної організації робіт по благоустрою прийнято рішення Про затвердження плану заходів щодо проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та «Дня благоустрою» на території населених пунктів Головинської сільської рад. 

З метою попередження виникнення пожеж на території сільської ради в пожежонебезпечний весняно-літній період 2023 року рішенням виконавчого комітету затверджено ряд заходів. Також прийнято рішення про забезпечення пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту культових об’єктів розташованих на території Головинської сільської ради.

Розглянувши заяви громадян, надані ними відповідні документи, відповідно до Програми соціального захисту населення та підтримки населення Головинської сільської ради на 2022-2024 роки, прийнято рішення про наданння матеріальної допомоги громадянам.

        Всі питання порядку денного розглянуто на засідання виконавчого комітету та прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь