Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

8 ТРАВНЯ - ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ

Дата: 08.05.2023 09:49
Кількість переглядів: 210

Фото без опису

 

Сьогодні день вшанування кожного, хто боровся з нацизмом та всіх жертв Другої світової війни.

Жінки й чоловіки, воїни та мирні громадяни, діти й люди старших поколінь — усі вони загинули через божевільні амбіції людей, які розв’язали Другу світову війну.

На боці антигітлерівської коаліції вагомий внесок у перемогу над нацизмом зробили українці, ціною мільйонів життів.

Другий рік поспіль українці проводять цю памʼятну дату в умовах сучасної повномасштабної війни Росії проти України, яку називають найбільшою війною в Європі з часів Другої світової. Чимало жахіть війни, які раніше асоціювалися з останнім глобальним конфліктом, стали реальністю в Україні внаслідок воєнних злочинів російської армії та керівництва РФ.

Сьогодні ми знову платимо кров'ю. Україна своєю жертвою і боротьбою з рашизмом нагадує людству — для миру недостатньо говорити "ніколи знову", його треба гарантувати спільними зусиллями.

Для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій підступного сусіда-злочинця. Міць наших Збройних Сил є запорукою існування держави, вільного життя кожного з нас і всього цивілізованого світу.

Пам’ятаємо, боремося, перемагаємо!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь