Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 01.06.2023 10:46
Кількість переглядів: 168

Фото без опису

Міжнародний день захисту дітей в Україні уже вдруге  відзначається в умовах дії воєнного стану

Сьогодні мали би початись літні канікули... з відпочинком, друзями, подорожами родиною, купанням, футболом, ляльками і кілограмами морозива. Сьогодні мали би здійснюватись мрії в світі де немає тривог, обстрілів, страху і смерті.

Діти повинні їхати на канікули до бабусі з дідусем, а не тікати від обстрілів в інші країни... вони повинні гратись на майданчиках, а не ховатись в підвалах та парковках. Діти повинні жити!

Наші юні українці проявляють неймовірну хоробрість та мужність — своєю допомогою та підтримкою вони наближають дату перемоги. І багато з них занадто рано подорослішали і дізналися, що таке війна з вікон своїх домівок ще до того, як прочитали в підручниках історії.

Російські окупанти вкрали у наших дітей безтурботне дитинство. Але ми не дозволимо забрати їхнє майбутнє у вільній країні. Заради цього українці пройдуть всі битви та здолають будь-які випробування.

Дякуємо маленьким українцям та українкам за всі кроки на шляху до перемоги! Ви — майбутнє, яке ми захищаємо і будемо захищати далі.

Ми подаруємо нашу Перемогу новому поколінню, яке неодмінно стане гордістю України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь