Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

Дата: 02.06.2023 12:44
Кількість переглядів: 247

Фото без опису

 

Дорогі діти, батьки, педагоги!

Сердечно вітаємо всіх учасників освітнього процесу із завершенням навчального року!

На жаль, в цьому році свята мають гіркий присмак. В країні йде війна, ми просинаємось та засинаємо під звуки сирени. Багато кого війна закинула в інші міста та навіть країни. Деяких сімей торкнулося лихо втрат. Проте, біда нас згуртувала, вкотре показала нашу силу та звитягу, людяність та сердечність.

Сьогодні для випускників пролунав останній дзвоник, ви йдете у доросле життя. Зараз воно особливо буремне та тривожне, але, не дивлячись ні на що, кожен з вас займе гідне місце в ньому.

Передзвін останнього шкільного дзвінка - це гучна подяка нашим ЗСУ за можливість жити, навчатися, навчати, мріяти і вірити в нашу перемогу!

Дякуємо педагогам та батькам за турботу та навчання дітей. Дякуємо за сумлінність, за наполегливість, за професіоналізм. Саме завдяки вашим старанням ми маємо свідому, культурну та освічену націю.

Бажаємо всім вам, щоб скоріше над нашими головами засяяло сонечко на мирному небі! Щоб ваші мрії та плани збувались. Щоб ви отримали бажану освіту, знайшли роботу до душі. Щоб ви всі жили в щасливій, квітучій, прогресивній та незалежній Україні!

СЛАВА УКРАЇНІ!

СЛАВА ЇЇ ГЕРОЯМ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь