A A A K K K
для людей із порушенням зору
Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 29.06.2023 17:10
Кількість переглядів: 112

Фото без опису

       29 червня під головуванням сільського голови Олександра БАЧУКА відбулося чергове засідання виконавчого комітету. У засіданні взяли участь 11 членів виконавчого комітету.

        Дільничний офіцер поліції сектору превенції відділення поліції № 2 Головного управління Національної поліції у Рівненській області Юрій ЄФІМЕЦЬ проінформував членів виконавчого комітету про стан охорони громадського порядку на території населених пунктів Головинської територіальної громади та про заходи, які вживаються для забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод та законних інтересів громадян. Дану інформацію взято до відома та надано відповідні рекомендації.

 

        Розглянувши звернення Відділення поліції № 2 Рівненського районного управління поліції ГУ Національної поліції в Рівненській області, з метою забезпечення громадського порядку на території Головинської територіальної громади під час дії воєнного стану в Україні, виконавчий комітет сільської ради вирішив заборонити функціонування розважальних закладів та закладів громадського харчування всіх форм власності на території Головинської територіальної громади за годину до та під час комендантської години.

        З метою розгляду питань надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України (у разі потреби) створено за затверджено комісію з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України.

       На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 27 січня 1995 р. № 57 «Про затвердження Правил перетинання державного кордону громадянами України» з числа військовозобов’язаних, з метою визначення уповноваженого органу та механізму складання акта встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю I чи II групи та особами, які потребують постійного догляду затверджено Положення та створено при виконавчому комітеті відповідну комісію.   

         Відповідно до Програми по матеріальній підтримці учасників бойових дій по Головинській сільській раді на 2022 - 2024 роки зі змінами, надано допомогу на лікування військовослужбовцям, які отримали поранення під час виконання обов’язку військової служби.

        Відповідно до Програми по матеріальній підтримці учасників бойових дій по Головинській сільській раді на 2022-2024 роки та з метою забезпечення надання матеріальної допомоги сім’ї загиблого учасника бойових дій на території України, прийнято рішення про надання матеріальної допомоги дружині загиблого військовослужбовця.

       Розглянувши заяви громадян, надані ними відповідні документи, відповідно до Програми соціального захисту та підтримки населення Головинської сільської ради на 2022-2024 роки, прийнято рішення про наданння матеріальної допомоги громадянам на лікування.

        Всі питання порядку денного розглянуто на засіданні виконавчого комітету та прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь