A A A K K K
для людей із порушенням зору
Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

Працюємо спільно на один результат

Дата: 18.08.2023 10:21
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

Щоденно перед життям як нашої громади, так і країни вцілому постає ряд питань, вирішення яких забезпечує успішну реалізацію державної політики у сфері захисту прав і свобод кожного громадянина нашої держави. А з початком повномаштабного вторгнення Російської федерації на територію України їх додалося в рази.

16.08.2023 року представники Рівненського районного відділу №3 філії ДУ «Центр пробації» у Рівненській області провели робочу зустріч із представниками КЗ «Ветеранський простір» Рівненської обласної ради з метою налагодження алгоритму дій при роботі із особами, засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі та які мають статус ветеранів АТО/ООС.

КЗ «Ветеранський простір» Рівненської обласної ради організація, яка в межах своєї компетенції сприяє інціативі та активності  учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих в усіх сферах життєдіяльності суспільства, широке залучення та розширення їх участі у формуванні та реалізації державної політики щодо розв’язання соціальних проблем ветеранів, підвищення державної політики щодо ветеранів на обласному рівні, надання інформаційної, консультативної допомоги ветеранам, установам, закладам, громадським організаціям, що працюють з ветеранами АТО/ООС.

В ході зустрічі вдалося налагодити алгоритм взаємодії з даною категорією громадян та обговорено ряд спільних дій, які проводитимуться у разі виявлення у таких засуджених криміногенних потреб того чи іншого характеру.

Всі ці заходи спрямовані на те, аби досягти бажаного результату та недопустити вчинення засудженими повторного кримінального правопорушення, використовуючи всі інструменти та методи. Адже найперше завдання пробації – забезпечення безпеки суспільства шляхом виправлення засуджених без ізоляції їх від суспільства.

 

 

Рівненський районний відділ№3

Філії ДУ «Центр пробації»

у Рівненській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь