Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day»

Дата: 14.09.2023 13:12
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

❗Запрошуємо жителів громади 15-16 вересня долучитися до Всесвітнього дня прибирання

Головинська сільська рада закликає всіх керівників установ, організацій, жителів  громади долучитися до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» і подбати про благоустрій та впорядкування кожної вулиці, кожного подвір’я, оселі, парку, скверу.

☝️Загальна ідея акції полягає в тому, щоб допомогти людям помітити глобальну проблему зі сміттям в навколишньому середовищі, разом зменшити забруднення та не утворювати відходи, які сотні років будуть засмічувати Землю.

Результат своєї участі у Всесвітньому дні прибирання ви можете зареєструвати за посиланням:🔗 https://cutt.ly/swz8TfrH до 25 вересня 2023 року включно. Також у коментарях до цього допису можна долучити фото вашої участі в акції.

📱Прибирання можна зробити у своїх гаджетах. Видалення зайвої інформації зі своїх телефонів, хмарних сховищ, електронних та інтернет ресурсів, дозволить розвантажити центри баз даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії, це прибирання зменшить кількість викидів CO2 в атмосферу. Реєстрація результатів на сайті.                                   🔗https://letsdoitukraine.org/digitalcleanup/ .

В акції візьмуть участь мільйони активістів зі 180 країн світу. Люди, незалежно від віку та географії. Українці із міст та містечок, сіл та селищ об’єднуються заради досягнення спільної мети – порядку планети від сміття.

Приєднуйтесь у своєму безпечному форматі 15-16 вересня 2023 року та зробіть свій внесок у збереженні довкілля України та Світу!
Деталі в новинах на сайті 🔗www.letsdoitukraine.org


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь