A A A K K K
для людей із порушенням зору
Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

Національно-патріотичне виховання у контексті сучасних викликів

Дата: 18.09.2023 10:29
Кількість переглядів: 169

Фото без опису

Сьогодні, враховуючи нові суспільно-політичні реалії в Україні після Революції Гідності, обставини, пов’язані з російською агресією, усе більшої актуальності набуває виховання в молодого покоління почуття патріотизму, відданості загальнодержавній справі зміцнення країни, активної громадянської позиції.

З метою формування у засуджених почуття національної свідомості, патріотизму і відповідальності 07.09.2023. 12.09.2023 та 14.09.2023 модератором кіноклубу Docudays UA при Рівненському районному  відділі №3 філії ДУ «Центр пробації» у Рівненській області за участю волонтерів пробації Рівненського РВ№3 філії ДУ «Центр пробації» у Рівненській області проведено ряд групових заходів для осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі з показом фільму Сергія Лисенка " Крим SOS", де було обговорено проблеми українського народу і суспільства на прикладі ситуації у Криму та проекцією такої ситуації на становище України вцілому. Загалом у групових заходах взяло участь взяло участь 22 суб’єкти пробації.

На сьогодні перед нашою державою стоїть завдання – подолати проблеми з виховання у молодого покоління почуття патріотизму, формування особистості на засадах, моральності та толерантності з метою формування гідного громадянина нашої держави з усіма його правами та обов’язками.

                                                                                    

Рівненський РВ №3

філії ДУ «Центр пробації»

у Рівненській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь