A A A K K K
для людей із порушенням зору
Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

Засідання виконавчого комітету

Дата: 28.09.2023 11:47
Кількість переглядів: 125

   

Фото без опису

       27 вересня під головуванням сільського голови Олександра БАЧУКА відбулося чергове засідання виконавчого комітету Головинської сільської ради.  В роботі взяли участь 11 членів виконавчого комітету.

        З метою забезпечення права громадян на здобуття повної загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, раціонального використання коштів державного та місцевого бюджетів, члени виконавчого комітету своїм рішенням затвердили мережу закладів освіти Головинської сільської ради на 2023-2024 навчальний рік.

       Члени виконавчого комітету заслухали інформаційну довідку начальника відділу освіти, культури, молоді і спорту Тетяни МОСІЙЧУК про стан підготовки закладів освіти до нового 2023-2024 навчального року та роботи в осінньо-зимовий період.

        Прийнято рішення про затвердження Плану заходів щодо підготовки та відзначення у 2023 році Дня захисника та захисниці України.

       З метою формування оптимальної мережі закладів освіти та раціонального використання бюджетних коштів, розглянувши клопотання начальника відділу освіти, культури, молоді і спорту Тетяни МОСІЙЧУК про тимчасове призупинення діяльності Вигінської філії Злазненського ліцею прийнято відповідне рішення.

       На порядок денний засідання було винесено питання створення Координаційного центру підтримки цивільного населення при Головинській сільській раді. Члени виконавчого комітету обговорили дане питання та вирішили на даний час не створювати Координаційний центр у зв’язку з відсутністю нагальної потреби (малою кількістю ВПО, відсутністю місць компактного поселення, тощо).  

       З метою захисту прав та законних інтересів дітей, позбавлених батьківського піклування, відповідно до висновків КНП «Костопільської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування» Костопільської міської ради, подання служби у справах дітей прийнято рішення про продовження терміну опіки над дітьми, позбавленими батьківського піклування.

       У зв’язку з кадровими змінами на засіданні внесено зміни до складу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Головинської сільської ради.

      Члени виконавчого комітету розглянувши звернення щодо надання дозволу на зрізання  аварійних дерев, акт обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню прийняли рішення про надання дозвіл на зрізання дерев.

       Відповідно до Програми по матеріальній підтримці учасників бойових дій по Головинській сільській раді 2022 - 2024 роки зі змінами, надано допомогу на лікування трьом військовослужбовцям, які отримали поранення під час виконання обов’язку військової служби. Також з метою забезпечення надання матеріальної допомоги сім’ї загиблого військовослужбовця, прийнято рішення про надання матеріальної допомоги дружині загиблого військовослужбовця.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь