A A A K K K
для людей із порушенням зору
Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

Фестиваль духовного співу на підтримку ЗСУ " МОЛЮСЬ ЗА ТЕБЕ УКРАЇНО "

Дата: 30.10.2023 10:54
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

До повномасштабного вторгнення осінь була щедрою на радісні події: у природі ми милувалися феєричними перевтіленнями,у господарстві тішилися зібраним урожаєм.Бабине літо,грибний сезон,осінні канікули у школі - усе за графіком.Але війна почорнила дні нашого життя: не радує око осінній пейзаж,тривожними стали дні, і кожен захисник ,який загинув на війні, став рідним кожному з нас. Тривожність,депресія, розчарування,постійне очікування і хвилювання турбують душу. У такі моменти ми шукаємо розради і поради: як із цим жити? Найкращими ліками для душі є молитва.

Саме тому сьогодні у будинку культури с.Злазне проходив фестиваль духовного співу "Молюсь за тебе, Україно!", під час якого було зібрано 17 тисяч 105гривень на підтримку ЗСУ. Окрема подяка Бабич Тамарі Василівні за солодощі для благодійного заходу.

Благословив захід настоятель Свято- Миколаївського храму с.Злазне о. Олександр,який зазначив,що в єдності наша сила, а молитва - наш оберіг.

Традиційно розпочали фестиваль спільним виконанням Гімну України та хвилиною мовчання за загиблими воїнами. Із болем і сумом присутні хористи згадували Юрія Юрима,Анатолія Цикуна, Олександра Цикуна, які співають уже в Ангельському хорі.

Церковний хор Свято-Миколаївського храму с.Злазне, хор парафії Святого Апостола і Євангелиста Іоана Богослова с.Базальтове, церковний хор Свято-Михайлівського храму с.Головин, церковний хор храму Святого Великомученика Юрія Переможця с.Яполоть, церковний хор Свято-Миколаївського храму с. Ставок, церковний хор Свято-Троїцької парафії сіл Іваничі та Садки подарували присутнім незабутні враження,духовно збагатили і розчулили своїм виконанням пісень духовно-патріотичного змісту. Уклінно дякуємо настоятелям усіх церков за розуміння і підтримку, хорам - за щедрість душі та чуттєвий спів. Спільні молитви,що звучали у залі, несли потужний заряд енергії і сили. Нехай Божа опіка завжди буде над нашою суверенною Україною!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь