A A A K K K
для людей із порушенням зору
Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

Відкриття поліцейської станції у громаді

Дата: 22.11.2023 14:33
Кількість переглядів: 253

Фото без опису

У рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» 21 листопада 2023 року у нашій громаді відкрили поліцейську станцію, яка на сучасному рівні забезпечуватиме правопорядок у довколишніх селах громади.

У відкритті станції взяли участь заступник начальника Рівненського районного управління поліції, полковник поліції Євген НЕМЕРОВСЬКИЙ, заступник начальника відділення поліції №2 Рівненського районного управління поліції, майор поліції Павло МАЛІШЕВСЬКИЙ, голова Головинської територіальної громади Олександр БАЧУК, працiвники сiльської ради і власне поліцейський офіцер громади, капітан поліції Юрій ЄФІМЕЦЬ.

Відкриття поліцейської станції - це запорука відкритості та доступності поліцейських послуг для кожного місцевого мешканця.

Поліцейський, який обслуговує дану територію, добре знає її мешканців, розуміє їх потреби і вчасно приходить туди, де потребують його допомоги професійними діями, рішеннями. Тож, створення такої станції полегшить людям доступ до поліцейських послуг, а також сприятиме покращенню безпекової ситуації на території Головинської громади.

Під час відкриття станції присутні оглянули приміщення, обладнане всім необхідним для роботи правоохоронця. Також поліцейському вручили ключі від службового автотранспорту.

Головинська сільська рада активно сприяла створенню поліцейської станції, зокрема, було виділено приміщення для розміщення поліцейської станції, зроблено ремонт, облаштовано необхідними меблями та оргтехнікою, створено комфортні умови для виконання професійних обов’язків працівником поліції.

✔️Поліцейська станція розташована за адресою: с. Головин, вул. Вишнева, 1.

Відтепер тут працюватиме поліцейський офіцер громади, капітан поліції Єфімець Юрій Олегович.

Поліцейський офіцер громади оберігатиме та захищатиме спокій місцевих мешканців, аби кожен почував себе у безпеці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь