A A A K K K
для людей із порушенням зору
Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

СПІЛЬНА ДОПОМОГА ДЛЯ ЗСУ

Дата: 01.02.2024 14:36
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

Ось і минув ще один тяжкий воєнний рік. Рік звитяги та героїзму Збройних Сил України. Рік коли всі прагнули Перемоги  і звільнення України від рашиської навали. Жителі нашої громади також робили і продовжують робити все можливе для того, щоб прискорити ПЕРЕМОГУ. 
🇺🇦 Сільський голова дякує всім, від малого до великого, нікого не виокремлюючи, бо направду, хто робив найбільше - не потребує похвал чи відзнак. Проведення благодійних ярмарків, фінансові внески підприємців громади, перекази одноденної заробітної плати та членських профспілкових внесків, сотні метрів сплетених маскувальних сіток, приготування продуктів харчування, колядування, пожертви релігійних громад, закладів освіти та культури і багато інших заходів, які проводились у Головинській громаді, все це робиться для однієї цілі - підтримки наших Захисників. 
Допомогою, яку ми надавали нашим військовослужбовцям в минулому році, ми демонстрували свою відданість захисту Батьківщини, що ми не забуваємо хлопців, які на лінії фронту зі зброєю в руках, проливаючи кров, боронять наше, відносно спокійне, життя тут, і по факту - це найменше, що ми можемо і повинні для них робити.
Таким чином, за минулий 2023 рік, за рахунок зібраних коштів, ми закупили і передали :
-  Мікроавтобуси – 3шт.
-  Пікапи Ніссан Навара - 2 шт.
-  Тепловізорів – 8шт.
-  Генераторів – 6 шт.
-  Балончиків газових – більше 2000 шт.
-  Бензопили – 4 шт.
-  Електроінструмент – 4 од.
-  Автозапчастини(різні)
-  Старлінки
-  Зарядні станції – 5 шт.
-  Колеса – більше 20 шт.
-  Набори ручного інструменту – 3 шт.
-  Міношукачі – 3 шт.
-  Обігрівачі – 7 шт.
-  Плівка – 17 рулонів
- медикаменти, 
- деревина, дрова та ін.
І це ще не повний перелік того, що було доставлено для наших захисників.

 Крім того, долучалися до зборів коштів, які оголошували бійці чи їх рідні, намагалися допомогти з вирішенням кожної потреби. Звичайно, що не все в нас легко вдавалося, були і складнощі, і поломки, і непорозуміння, але найголовніше - як ми всі ці труднощі долали.

Прийдешній рік навряд чи буде простішим і легшим, але переконані, що завдяки нашій єдності та самовідданості, і в цьому році вклад в спільну справу буде значущим.
 Від щирого серця дякуємо кожному з вас за вашу небайдужість, за вашу волонтерську діяльність, за підтримку і допомогу нашим захисникам!
Наша турбота та підтримка дають їм сили та віру в перемогу.

Щоденно ми дякуємо нашим воїнам, які ризикують своїм життям, щоб захистити нас, наше мирне небо, наше майбутнє. Ми дякуємо всім, хто бореться та відстоює наше життя важкою ціною, хто прагне кращої долі нашим дітям та всій Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь