Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

ТАРГОНІЙ СТАНІСЛАВ СТАНІСЛАВОВИЧ

Дата: 30.10.2023 16:09
Кількість переглядів: 174

Фото без опису

ТАРГОНІЙ СТАНІСЛАВ СТАНІСЛАВОВИЧ

04.11.1967 - 18.10.2023

 

Станіслав ТАРГОНІЙ народився 04 листопада 1967 році у місті Маріуполь. Після закінчення школи служив в армії у прикордонних військах. Згодом вступив у Ростовське морехідне училище, яке закінчив із червоним дипломом. Продовжив навчання у Одеській національній морській академії, закінчив також із червоним дипломом.

Коли розпочалася війна, Станіслав Станіславович із своєю командою був у Канаді. Мав можливість забрати туди і сім'ю, як це зробили його товариші. Але Станіслав не міг бути осторонь, коли російська нечисть знищувала його рідне місто Маріуполь. Тому разом з канадськими інструкторами, які їхали у Київ тренувати наших захисників, приїхав до України. Їм же пообіцяв, що через місяць обов'язково поповнить їхні ряди. 

У березні 2022 року приїхав у с. Злазне до родичів, через три тижні пішов до військкомату, пройшов медогляд і на запрошення канадських друзів поїхав до Києва. Після тренувань, у травні 2022 року, отримав спрямування у батальйон Карпатська Січ. Разом з побратимами визволяли Ізюм, Лиман, Бахмут… 

18 жовтня 2023 року під час бою на Куп'янському напрямку разом із сімома побратимами загинув житель м. Маріуполь ТАРГОНІЙ Станіслав Станіславович. 

Він неймовірно вірив у перемогу! 
Надихав патріотизмом інших! 

У Станіслава залишилася дружина та мама, які на даний час проживають на окупованій території.

Вічна пам’ять та вічна слава Герою!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь