Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

Бюджетні дотації на утримання великої рогатої худоби (корів), кіз, овець та на одиницю оброблювальних угідь сільськогосподарського призначення

Дата: 22.02.2024 12:09
Кількість переглядів: 512

Фото без опису

Міністерство аграрної політики та продовольства України інформує, що у 2024 році(орієнтовно у травні) будуть відновлені бюджетні дотації на утримання великої рогатої худоби (корів), кіз, овець та на одиницю оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення.

Селяни, які обробляють від 1 до 120 га земель сільськогосподарського призначення, зможуть отримати по 4 тис. грн за 1 га. Землі сільськогосподарського призначення мають бути зареєстровані у Державному реєстрі речових прав.

Власники тварин, які утримують від 3 до 100 корів, матимуть право на отримання безповоротної допомоги у сумі 7 тис. грн на одну голову; ті, хто вирощує від 5 до 500 кіз та овець – по 2 тис. грн на одну особину. Тварини мають бути ідентифіковані та зареєстровані відповідно до законодавства.

Заявки на отримання бюджетних коштів слід подавати онлайн через Державний аграрний реєстр (www.dar.gov.ua).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь