A A A K K K
для людей із порушенням зору
Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

Засідання виконавчого комітету

Дата: 23.02.2024 14:15
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

Сьогодні під головуванням сільського голови Олександра БАЧУКА відбулося чергове засідання виконавчого комітету, в роботі якого взяли участь 10 членів виконавчого комітету.

Члени виконавчого комітету заслухали начальника фінансового відділу Валентину МАЙДАНЕЦЬ, яка проінформувала присутніх про виконання бюджету Головинської сільської територіальної громади за 2023 рік. Члени виконкому погодили звіт про виконання бюджету Головинської сільської територіальної громади за 2023 рік, зокрема: по загальному фонду: по доходах в сумі –76 920 043 грн.; по видатках в сумі 74 733 577 грн. По спеціальному фонду: по доходах в сумі 6 087 616  грн.; по видатках в сумі 6 017 261 грн.

Заслухали звіт начальника служби у справах дітей Головинської сільської ради Юлії НАГОРНОЇ про роботу відділу за 2023 рік. Дану інформацію взято до відома та надано відповідні рекомендації для подальшої роботи.

Начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту Тетяна МОСІЙЧУК проінформувала членів виконавчого комітету про стан виконання Програми розвитку фізичної культури та спорту на території Головинської сільської ради на період 2024 року за підсумками 2023 року.

З метою забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах прийнято рішення про утворення міждисциплінарної команди.

 Для забезпечення формування та реалізації молодіжної політики, сприяння участі молоді в усіх сферах життя громади, координації спільної діяльності молодіжних громадських організацій, інститутів громадянського суспільства та органів місцевого самоврядування, що займаються реалізацією молодіжної політики, та активізації участі молоді у політичному, соціальному та економічному житті Головинської сільської ради, відповідно до Положення про Молодіжну раду при Головинській сільській раді, затвердженого рішенням сільської ради від 26.05.2023 № 972 «Про утворення молодіжної ради при Головинській сільській раді» затверджено склад Молодіжної ради при Головинській сільській раді.

За результатами розгляду клопотання АТ «Укртелеком» щодо збереження ліній електрозв’язку та з метою попередження пошкодження кабельних ліній зв’язку прийнято рішення Заборонити в межах охоронних зон ліній зв’язку виконувати різного роду будівельні та земельні роботи, розрівнювати ґрунт землерийними механізмами, саджати дерева, складати матеріали, розпалювати вогнища, бурити свердловини, проводити сільськогосподарські земельні роботи на глибину більше як 30 см, в тому числі заміну опор, підключення житлових будинків до водогонів, газопроводів та інших підземних комунікацій, викопування підвалів, колодязів та інших робіт, пов’язаних з розриттям ґрунту  без попереднього погодження та письмового дозволу землевпорядника сільської ради та погодження в Рівненській філії АТ «Укртелеком».

Відповідно до Програми соціального захисту населення Головинської сільської ради на 2024-2026 роки та з метою забезпечення надання матеріальної допомоги сім’ї загиблого військовослужбовця, прийнято рішення про надання матеріальної допомоги матері загиблого військовослужбовця, який загинув при виконанні службових обов’язків під час бойових дій на території України.

Розглянувши звернення громадян, надані ними відповідні документи, відповідно до Програми соціального захисту населення Головинської сільської ради на 2024-2026 роки, прийнято рішення про надання матеріальної допомоги жителям громади на лікування та поховання громадян, які на день смерті ніде не працювали та не досягли пенсійного віку.

Окрім іншого, члени виконавчого комітету внесли зміни до постійної комісії з встановлення факту отруєння бджіл на території Головинської сільської територіальної громади, затвердили попередній висновок стосовно відповідності та потребам територіальної громади пропозиції щодо ініціювання співробітництва територіальних громад, а також рішення про прийняття у комунальну власність отриманої гуманітарної допомоги.   

Всі питання порядку денного розглянуто на засідання виконавчого комітету та прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь