A A A K K K
для людей із порушенням зору
Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

КАРА РУСЛАН СТЕПАНОВИЧ

Дата: 19.03.2024 14:39
Кількість переглядів: 29

Фото без опису

КАРА РУСЛАН СТЕПАНОВИЧ

30.10.1987 - 13.03.2024

КАРА Руслан Степанович народився 30 жовтня 1987 року в місті Костопіль. У дитинстві разом із родиною переїхав у село Головин, навчався у місцевій школі. Потім вступив до Костопільського професійно-технічного училища, де здобув професію маляр-пічник-штукатур. 

Згодом Руслан одружився. У їхній сім’ї народилися дві чудові донечки Соломія – 2019 р.н. та Олександра – 2021 р.н. Молода сім’я жила та будувала плани на майбутнє… Але війна перекреслила всі їхні мрії…

КАРА Руслан з перших днів повномасштабного вторгнення не вагаючись став на захист громади у складі Сил супротиву, а згодом – Добровільного формування територіальної громади. На військову службу його призвали 30 травня 2023 року. Мужній воїн віддано боровся за свободу, за мир, за вільне майбутнє кожного з нас.

Стрілець-санітар гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти, гірсько-штурмового батальйону, солдат Руслан КАРА зазнав тяжких поранень 04 березня в наслідок удару дрону в районі н.п. Новоданилівка Запорізької області. Воїна було доставлено до медичного закладу для надання допомоги. Весь цей час Герой боровся за життя, однак 13 березня у лікарні міста Дніпро його серце зупинилося…

Зажди життєрадісний, готовий підтримати й допомогти, люблячий чоловік і турботливий батько, надійний друг і побратим віддав своє життя за мир і спокій на рідній землі у війні з російськими окупантами.

Загибель Героя – важка втрата для всієї громади. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь