Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 29.03.2024 14:53
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

Сьогодні, 29 березня, під головуванням сільського голови Олександра БАЧУКА відбулося чергове засідання виконавчого комітету, в роботі якого взяли участь 10 членів виконавчого комітету.

Члени виконавчого комітету заслухали інформаційну довідку провідного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді і спорту Марії ДЕМЧУК про роботу закладів культури на території Головинської сільської територіальної громади за 2023 рік. Дану інформацію взято до відома та надано відповідні рекомендації для подальшої роботи.

З метою подальшого вдосконалення підготовки і забезпечення готовності органів управління та сил цивільного захисту Головинської сільської територіальної громади до виконання завдань і дій за призначенням в мирний час та в умовах особливого періоду, зниження ризиків виникнення надзвичайних ситуацій та підвищення рівня захисту населення і територій члени виконавчого комітету затвердили План основних заходів цивільного захисту Головинської сільської ради на 2024 рік.

З метою реалізації заходів цивільного захисту, визначення складу органів управління та сил цивільного захисту, планування їх діяльності щодо ефективного захисту населення і територій у разі загрози виникнення або при виникненні надзвичайних ситуацій прийнято рішення «Про створення Головинської сільської субланки Рівненської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту в Рівненській області та затвердження Положення про неї».

 

З метою покращення санітарно-екологічного стану населених пунктів громади, належної організації робіт по благоустрою прийнято рішення Про затвердження плану заходів щодо проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та «Дня благоустрою» на території населених пунктів Головинської сільської рад.       

Відповідно до Програми соціального захисту населення Головинської сільської ради на 2024-2026 роки та з метою забезпечення надання матеріальної допомоги сім’ям загиблих військовослужбовців, прийнято рішення про надання матеріальної допомоги дружинам загиблих військовослужбовців, які загинули при виконанні службових обов’язків під час бойових дій на території України.

Розглянувши звернення громадян, надані ними відповідні документи, відповідно до Програми соціального захисту населення Головинської сільської ради на 2024-2026 роки, прийнято рішення про надання матеріальної допомоги жительці громади на лікування дитини.

Окрім іншого, члени виконавчого комітету прийняли рішення «Про надання дозволу жителям Головинської сільської територіальної громади на повернення складових газорозподільних систем, які  були безоплатно  передані на баланс АТ «Рівнегаз» та безоплатної передачі на баланс ТОВ «Газорозподільні мережі України» на праві господарського відання», «Про внесення змін до Переліку видів суспільно корисних робіт, що виконуються в умовах воєнного стану, до виконання яких залучаються працездатні особи на території Головинської сільської ради», «Про порушення клопотання про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня», а також «Про безоплатну передачу майна Головинської сільської ради на баланс відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Головинської сільської ради».

Всі питання порядку денного розглянуто на засідання виконавчого комітету та прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь