A A A K K K
для людей із порушенням зору
Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

Меморандум про співпрацю і партнерство

Дата: 28.03.2024 14:15
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

Сьогодні, 28 березня, відбулося підписання Меморандум про співпрацю і партнерство у сферах розвитку соціальної, профорієнтаційної, культурної та інформаційної діяльності між Головинською сільською радою та відокремленим структурним підрозділом закладу вищої освіти «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» Дубенська філія.

Метою співпраці визначено здійснення спільних освітніх, науково-практичних, профорієнтаційних, культурних та просвітницьких заходів, сприяння розвитку здібностей і обдарувань молоді, формування інтелектуального потенціалу нації, сприяння в реалізації молодіжних ініціатив та молодіжних громадських проектів.

Голова Головинської сільської ради Олександр БАЧУК та директор Дубенської філії «Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» Вадим НЕТРЕБА обговорили шляхи співпраці та проведення спільних заходів, домовились про взаємодію та рівноправне партнерство.

Підписаний Меморандум про співпрацю – це важливий крок зі збереження людського та інтелектуального потенціалу жителів територіальної громади, їх професійного розвитку в умовах реформування різних сфер суспільного життя країни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь