A A A K K K
для людей із порушенням зору
Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 22.04.2024 14:51
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

Сьогодні, 22 квітня, під головуванням сільського голови Олександра БАЧУКА відбулося чергове засідання виконавчого комітету, в роботі якого взяли участь 9 членів виконавчого комітету.

Члени виконавчого комітету заслухали та схвалили звіт сільського голови Олександра БАЧУКА про роботу сільської ради та її виконавчих органів за 2023 рік.

Начальник фінансового відділу Валентина МАЙДАНЕЦЬ доповіла про стан виконання сільського бюджету за I квартал 2024 року, члени виконкому своїм рішенням затвердили звіт.

Прийняли рішення про затвердження Плану заходів щодо складання прогнозу сільського бюджету на 2025 – 2027 роки, складання проєкту сільського бюджету на 2025 рік, організації виконання сільського бюджету та організації роботи з підготовки річної звітності про виконання сільського бюджету.

Заслухали та взяли до уваги інформаційну довідку інспектора з військового обліку Валентини ДЕЙНЕР про стан виконання делегованих повноважень в галузі оборонної роботи. Виконавчий комітет сільської ради вирішив інспекторам з військового обліку Валентині ДЕЙНЕР та Світлані ГЛУЩИК продовжувати роботу з дотримання і реалізації норм чинного законодавства у галузі оборонної роботи на території сільської ради.

З метою реалізації соціального проєкту "Активні парки – локації здорової України» члени виконавчого комітету затвердили План заходів Головинської сільської ради щодо реалізації соціального проєкту "Активні парки – локації здорової  України" на 2024 рік.

Заслухали та взяли до уваги інформацію начальника відділу освіти, культури, молоді і спорту виконавчого комітету Головинської сільської ради Тетяни МОСІЙЧУК про стан забезпечення пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту в закладах освіти та культури Головинської сільської ради. Члени виконкому надали відділу освіти, культури, молоді і спорту рекомендації для врахування у подальшій роботі.

З метою запобігання виникненню пожеж в лісах та сільськогосподарських угіддях, зменшення можливих збитків від пожеж та подальшого негативного впливу їх наслідків затверджено План відповідних заходів.

Відповідно Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування» та інших нормативно-правових актів, розглянувши відповідні звернення, прийнято рішення Про звільнення піклувальника від здійснення повноважень та призначення  піклувальника над дитиною-сиротою.

Розглянувши звернення громадянки та надані документи прийнято рішення про присвоєння поштової адреси земельній ділянці.

Розглянувши заяви громадян, надані ними відповідні документи, відповідно до Програми соціального захисту населення Головинської сільської ради на 2022-2024 роки, прийнято рішення про надання матеріальної допомоги на лікування п’ятьом жителям громади.

Всі питання порядку денного розглянуто на засіданні виконавчого комітету та прийнято відповідні рішення.

       



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь