Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

Повідомлення про проведення громадського обговорення пропозиції про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад

Дата: 24.04.2024 16:54
Кількість переглядів: 193

Фото без опису

1. Організатор громадського обговорення  - Головинська сільська рада.

2. Мета проведення громадського обговорення – врахування думки мешканців Головинської територіальної громади щодо доцільності початку переговорів з питань співробітництва територіальних громад, а саме між територіальною громадою Головинської сільської ради та територіальною громадою Костопільської міської ради у сфері надання освітньо-інклюзивних послуг у формі спільного фінансування (утримання) суб’єктами співробітництва комунальної  установи «Костопільський інклюзивно-ресурсний центр №1» Костопільської міської ради, що знаходиться за адресою: 35000, Рівненська область, Рівненський район, м. Костопіль, вул. Д.Галицького, 10, від 08 квітня 2024 року № 811/02-08. Співробітництво сприятиме дотриманню основних принципів та вимог державної політики у сфері освіти для осіб з особливими освітніми потребами.  

3. Формат проведення громадського обговорення: у зв’язку з дією на території України воєнного стану (Указ Президента України «Про введення воєнного стану в Україні», затверджений Законом України від 24 лютого 2022 року № 2102-IX, зі змінами та доповненнями) пропозиції та зауваження можна подавати до 24 травня 2024 року у письмовій формі із зазначенням особи та контактної інформації заявника за адресою: с.Головин, вул.В.Прищепи, 21 (відділ освіти, культури, молоді і спорту виконавчого комітету Головинської сільської ради) або на електронну адресу osvita_golovin_otg@ukr.net.

4. Прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення – НИКОНЧУК Оксана Валентинівна,  керуюча справами виконавчого комітету Головинської сільської ради. Контактна особа – МОСІЙЧУК Тетяна Петрівна, начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту виконавчого комітету Головинської сільської ради, тел.067 745 36 72.

5. До участі в обговоренні запрошуються всі  жителі Головинської  сільської територіальної громади.

6. Після отримання пропозицій громадськості та проведеного аналізу результати громадського обговорення буде оприлюднено на сайті Головинської сільської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь