Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

Повідомлення про проведення громадського обговорення пропозиції про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад

Дата: 24.04.2024 16:54
Кількість переглядів: 149

Фото без опису

1. Організатор громадського обговорення  - Головинська сільська рада.

2. Мета проведення громадського обговорення – врахування думки мешканців Головинської територіальної громади щодо доцільності початку переговорів з питань співробітництва територіальних громад, а саме між територіальною громадою Головинської сільської ради та територіальною громадою Костопільської міської ради у сфері надання освітньо-інклюзивних послуг у формі спільного фінансування (утримання) суб’єктами співробітництва комунальної  установи «Костопільський інклюзивно-ресурсний центр №1» Костопільської міської ради, що знаходиться за адресою: 35000, Рівненська область, Рівненський район, м. Костопіль, вул. Д.Галицького, 10, від 08 квітня 2024 року № 811/02-08. Співробітництво сприятиме дотриманню основних принципів та вимог державної політики у сфері освіти для осіб з особливими освітніми потребами.  

3. Формат проведення громадського обговорення: у зв’язку з дією на території України воєнного стану (Указ Президента України «Про введення воєнного стану в Україні», затверджений Законом України від 24 лютого 2022 року № 2102-IX, зі змінами та доповненнями) пропозиції та зауваження можна подавати до 24 травня 2024 року у письмовій формі із зазначенням особи та контактної інформації заявника за адресою: с.Головин, вул.В.Прищепи, 21 (відділ освіти, культури, молоді і спорту виконавчого комітету Головинської сільської ради) або на електронну адресу osvita_golovin_otg@ukr.net.

4. Прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення – НИКОНЧУК Оксана Валентинівна,  керуюча справами виконавчого комітету Головинської сільської ради. Контактна особа – МОСІЙЧУК Тетяна Петрівна, начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту виконавчого комітету Головинської сільської ради, тел.067 745 36 72.

5. До участі в обговоренні запрошуються всі  жителі Головинської  сільської територіальної громади.

6. Після отримання пропозицій громадськості та проведеного аналізу результати громадського обговорення буде оприлюднено на сайті Головинської сільської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь