Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 29.05.2024 16:13
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

28 травня під головуванням сільського голови Олександра БАЧУКА відбулося чергове засідання виконавчого комітету Головинської сільської ради. На порядок денний засідання винесено 8 питань.

З метою гідного відзначення у 2024 році Дня захисту дітей, Дня молоді, Дня Конституції України члени виконавчого комітету затвердили план відповідних заходів.

Обговорили питання та затвердили план заходів щодо проведення сезону безпеки на водних об’єктах, що знаходяться на території Головинської сільської ради у поточному році.

Члени виконавчого комітету заслухали та своїм рішенням затвердили звіт про проведення громадського обговорення  пропозиції про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад. Затвердили попередній висновок про відповідність інтересам та потребам Головинської сільської ради пропозиції в.о. голови Костопільської міської ради ДІДУХА Давида Олександровича про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад.  

З метою захисту прав та законних інтересів дітей прийнято рішення про взяття на квартирний облік дитини, позбавленої батьківського піклування та рішення про затвердження висновку про визначення місця проживання дітей.

Відповідно до Програми соціального захисту населення Головинській сільській раді 2024 - 2026 роки, надано допомогу двом військовослужбовцям, які отримали поранення під час виконання обов’язку військової служби.

З метою забезпечення надання матеріальної допомоги сім’ї загиблого військовослужбовця, відповідно до Програми соціального захисту населення Головинської сільської ради на 2024-2026 роки прийнято рішення про надання матеріальної допомоги брату загиблого військовослужбовця, який загинув при виконанні службових обов’язків під час бойових дій на території України.

Розглянувши звернення громадян, надані ними відповідні документи, відповідно до Програми соціального захисту населення Головинської сільської ради на 2024-2026 роки, прийнято рішення про надання матеріальної допомоги жителям громади на лікування та поховання громадян, які на день смерті ніде не працювали та не досягли пенсійного віку.

Всі питання порядку денного розглянуто на засіданні виконавчого комітету та прийнято відповідні рішення.

       



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь