Головинська територіальна громада
Рівненського району Рівненської області

«ТВОРЦІ МАЙБУТНЬОГО»

Дата: 17.06.2024 10:10
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

«ТВОРЦІ МАЙБУТНЬОГО» - під таким гаслом відбулася сьогодні зустріч сільського голови Олександра БАЧУКА з випускниками – медалістами нашої громади.

Випускникам було презентовано відео-вітання та настанови від наших Захисників, яке напередодні привіз з фронту Олександр Володимирович. Адже, саме нинішньому молодому поколінню випала доля відбудови нашої країни, кордони якої зараз боронять відважні Захисники та Захисниці. І ми всі, мріємо лише про одне — щасливе повернення додому всіх наших земляків та землячок, які стали до лав Збройних сил України.

«Нехай здобуті вами знання та вміння стануть запорукою успішного майбутнього нашого рідного краю та всієї України! Будьте наполегливими реалістами, але завжди вірте у свої мрії. Вірю, що вам все вдасться і що ви обов’язково станете успішними й свідомими громадянами та громадянками нашої країни. А ми чекатимемо вас у нашій громаді. Пам’ятайте, що тут вам завжди раді» - наголосив Олександр БАЧУК.

Після слів привітань настала урочиста мить — вручення медалей. Цьогоріч успішно вдалося перегорнути шкільну сторінку життєвої книги 7 випускницям-медалісткам. Золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні» нагороджено:

🏅БАБИЧ Катерина Іванівна, учениця Злазненського ліцею;

🏅КРИЧИЛЬСЬКА Марина Василівна, учениця Злазненського ліцею;

🏅КРИЩУК Дарія Андріївна, учениця Злазненського ліцею;

🏅МАЗУР Софія Олександрівна, учениця Злазненського ліцею;

🏅ОНИЩУК Анна Юріївна, учениця Звіздівського ліцею;

🏅СОЛОМАЙ Анастасія Анатоліївна, учениця Звіздівського ліцею;

🏅ШЕВЦОВА Анастасія Олександрівна, учениця Злазненського ліцею.

Випускниці, окрім медалей, отримали грошові винагороди від сільського голови Олександра БАЧУКА.

По-родинному тепло, душевно, щиро та невимушено відбулося нагородження та чаювання випускниць із сільським головою Олександром БАЧУКОМ, начальником відділу освіти, культури, молоді і спорту Тетяною МОСІЙЧУК, директором Злазненського ліцею Ларисою САЛІВОНЧИК, директором Звіздівського ліцею Оксаною КРАВЧУК. Багато позитиву, відвертих думок, конструктивних пропозицій озвучено випускницями.

Щасливої життєвої дороги, дорогі випускники!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь